Vragen over Administratiewijzer.nl
Waarom een Platform Zoals Administratiewijzer.nl?

Door Administratiewijzer.nl heeft u de mogelijkheid om zich via internet goed te onderscheiden. We willen u graag verder helpen om uw organisatie te laten groeien. Wij spelen in op bestaande succesvolle platforms zoals: Booking, Expedia en Trivago voor hotels. Het is inmiddels een feit dat potentiële klanten zich eerst via het internet oriënteren. Een sterke imago, goede vindbaarheid en goede beoordelingen zijn daarbij van groot belang. We zijn u daarbij graag van dienst. Administratiewijzer.nl is relatief nieuw in de markt, maar het team erachter heeft jarenlange ervaring met internet platforms.

Heeft Administratiewijzer.nl een belang in de accountancy wereld?

Nee. We zijn en zullen in de toekomst onafhankelijk blijven.

Vragen over toepassing van Administratiewijzer.nl

Mijn Administratiewijzer.nl kantoor profiel is te vinden op Google, hoe kan dit?

Dit komt doordat Administratiewijzer een krachtig online platform is. Hierdoor verschijnen de kantooragina’s hoog in de zoekmachine (o.a. google) resultaten.

Wat voor invloed hebben de Google zoekresultaten op ons kantoor?

Doordat u goed terugvindbaar bent via de zoekmachines wordt uw online kantoor propositie beter ondersteunt doordat:

 • Uw kantoor bij meer online bezoekers onder de aandacht komt
 • Ondernemers bij het onderzoeken van uw online kantoor reputatie (o.a. via google) geconfronteerd worden met uw Administratiewijzer.nl kantoorprofiel en hiermee op een onafhankelijk platform de beoordelingen van uw klanten terug kunnen lezen
 • Uw conversie verhoogd wordt op het binnenhalen van potentiële klanten
Hoe vinden klanten mij via administratiewijzer.nl?

Net als Google kent Administratiewijzer.nl ook een zoekfunctie. De ondernemer kan zoeken op stad en soort kantoor. Daarna kunnen zij de zoekresultaten filteren op verschillende criteria totdat zij het juiste kantoor hebben gevonden. Dit kan uw kantoor zijn.

Kan ik de beoordelingen verspreiden via Social Media?

Ja. Bij een nieuwe beoordeling krijgt u een melding via e-mail. U kunt de beoordeling vervolgens direct via Administratiewijzer.nl verspreiden via uw eigen social media.

Kan ik de beoordelingen ook laten zien op mijn eigen website?

Ja. Met de score widget kunt u beoordelingen op Administratiewijzer.nl direct vertonen op uw eigen website. deze score widget kunt u terugvinden in uw persoonlijke beheer omgeving van uw kantoorpagina.

Wat voor invloed hebben de beoordelingen op mijn website?

Klantbeoordeling kunnen ervoor zorgen dat de conversie op uw website stijgt. U krijgt meer aanvragen dankzij de beoordelingen.

Klantbeoordelingen die u op uw website weergeeft van een onafhankelijk platform (met o.a. de score widget van Administratiewijzer.nl) hebben een nog grotere impact op het aantal aanvragen die u kunt realiseren via uw eigen website.

Hoe bespaar ik op online adverteren (o.a. Adwords) dankzij Administratiewijzer?

Doordat u de mogelijkheid krijgt om met de score widget vanAdministratiewijzer.nl klantbeoordeling op uw eigen eigen website te vertonen kunt u een hogere conversie van aanvragen realiseren. Wanneer u in een ad-words campagne heeft geïnvesteerd dan zult u direct merken dat u minder betaalde klikken en dus minder kosten heeft voor een aanvraag via uw website.

Potentiële klanten die ik persoonlijk spreek worden sneller klant wanneer ik de samenwerking metAdministratiewijzer.nl benoem. Hoe kan dit?

Naast het versterken van de online propositie zorgt Administratiewijzer.nl ook voor de nodige off-line sales ondersteuning. U kunt zich echt onderscheiden ten opzichte van uw concurrent.
Wanneer u bijvoorbeeld aan tafel zit met een potentiële klant dan kunt u aangeven dat;

 • Met uw weergave op Administratiewijzer.nl de transparantie ondersteunt binnen de markt.
 • De potentiële klant direct kan zien wat uw klanten van uw vinden
 • Hiermee aantoont dat u alles in het werk stelt om uw klanten tevreden te houden

Dit zijn een aantal voorbeelden waarmee u de klant over de streep kunt trekken. Meerdere kantoren gaan u voor met deze toevoeging aan het sales gesprek. U kunt zich nu nog onderscheiden.

Vragen over Leads, aanvragen en opdrachten

Kan ik exclusief directe offerte aanvragen ontvangen?

U kunt inderdaad een exclusieve offerte aanvraag direct ontvangen. Dit gebeurt wanneer een ondernemer via de zoekfunctie van de website een zoekopdracht ingeeft. Zij komen dan terecht in de kantoren-index. Dit is het overzicht van alle accountant en administratiekantoren. Zij kunnen via uw persoonlijke kantoorpagina met de button ‘offerte aanvragen’ direct een aanvraag bij u neerleggen voor een offerte.

Wat is het verschil tussen een offerte opdracht en een offerte aanvraag?
 • Een offerte aanvraag is een direct aanvraag van de ondernemer voor een offerte. Deze aanvraag wordt via de persoonlijke kantoorpagina gedaan en gaat direct naar het betreffende accountant of administratiekantoor.
 • Een offerte opdracht is een opdracht van de ondernemer om meerdere offertes van verschillende accountant en administratiekantoren te ontvangen. De ondernemer ontvangt met een offerte opdracht een vergelijking van verschillende accountant en administratiekantoren.
Wat is het proces bij een offerte opdracht?
 • Wanneer de ondernemer een offerte opdracht heeft geplaatst dan wordt deze verspreid in het netwerk van Administratiewijzer.nl.
 • De aangesloten accountant en administratiekantoren krijgen de mogelijkheid om te reageren op deze offerte opdracht.
 • Na een selectieprocedure van kantoren die aansluiten op de wensen van de ondernemer mogen maximaal 5 kantoren een offerte uitbrengen.
 • De ondernemer ontvangt een vergelijking van de uitgebrachte offertes.
 • De accountant en administratiekantoren ontvangen de contactgegevens van de klant en kunnen deze benaderen.
Waar komen offerte aanvragen en opdrachten van ondernemers vandaan?
 • De offerte aanvragen en offerte opdrachten komen via verschillende kanalen bij Administratiewijzer.nl terecht. Een belangrijk kanaal is het internet. Administratiewijzerr.nl is een enorm krachtig platform waardoor het heel goed terugvindbaar in de verschillende zoekmachines (google e.d.). Ondernemers zoeken online en komen bij ons terecht via verschillende zoekwoorden en kantoornamen. Denk bijvoorbeeld aan de zoekwoorden als ‘accountant zoeken’, ‘accountant vergelijken’, ‘Accountant offerte’ e.d.
 • Naast de online kracht van Administratiewijzer.nl zijn er ook samenwerkingspartners. Dit zijn verschillende branche-, koepel- en ledenorganisaties. Het netwerk telt 50.000 ondernemers. Met het samenwerkingsverband wordt er geprobeerd om ondernemers te helpen bij het vinden van een kwalitatief goede accountant of administratiekantoor.
Worden de offerte opdrachten van ondernemers ook gecontroleerd?

Ja, de ondernemers worden gecontroleerd. Er is ook een uitgebreid telefonisch intake gesprek met de ondernemer. Hiermee worden de wensen van de ondernemer goed in kaart gebracht.

Vragen over beoordelingen

Krijg ik een melding van de beoordeling?

Als klant van Administratiewijzer.nl krijgt u een notificatie van de beoordeling. Deze notificatie is per e-mail.

Hoe komen beoordelingen tot stand?

Via het netwerk van Administratiewijzer.nl waarin zich 50.000 ondernemers begeven. Daarnaast krijgen kantoren de mogelijkheid om hun relaties uit te nodigen. Hiervoor is een speciale uitnodiging tool gebouwd. De tekst staat klaar in de tool en het invoeren van de klanten die u wilt uitnodigen is hiermee eenvoudig.

Worden de beoordelingen gecontroleerd?
Ja de beoordelingen worden geaccordeerd voordat deze online geplaatst worden.

Samenwerking

Hoe kan ik mij aanmelden?

Aanmelden is eenvoudig. Klik hier en volg de instructies. Heeft u feedback? Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren. Heeft u behoefte aan een persoonlijke ontmoeting? Wij nemen daar graag de tijd voor. U kunt ook met ons via Skype, Google Hang out of Face Time communiceren.